Cégismertető

A Varga & Társa Kft. 1999-ben alakult, miután Varga Sándor eladta a társával közösen alapított konkurens cégben birtokolt 50%-os résztulajdonát. A korábban szerzett gyakorlati, és üzleti tapasztalatokat felhasználva, feleségével karöltve alapították az új vállalkozást, mely Keszthelyen, a Martinovics utca 42 szám alatt kezdte meg tevékenységét.

Cégünk a legmodernebb információs rendszerrel rendelkezik (Partner Network), így közvetlen kapcsolatban állunk a Volvo Penta Central Europe GmbH számítógépes rendszerével, melyen keresztül direkt módon a pillanatnyi raktárkészlet ismeretében tudunk alkatrészeket rendelni. A Volvo Penta alkatrész rendelési,  és szállítási rendszerével 72 óra alatt teljesíteni tudjuk megrendelőink alkatrész utánpótlását. Számítógépes programjaink lehetővé teszik, hogy a Volvo Penta  teljes vertikumának ismeretében korrekt szaktanácsadással állhassunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az alapítók

Varga Sándorné kereskedelmi végzettségű, Varga Sándor a műszaki és pedagógia végzettség mellet vállalkozási menedzser, valamint minőségügyi szakmérnök képesítéssel bír. Varga úr, aki a vállalkozás ügyvezetése mellett a műszaki tevékenységet is ellátja, 1996 óta rendszeresen részt vesz a Volvo Penta cég által szervezett szakmai elméleti, és gyakorlati továbbképzéseken.

 

A végzett munka, és a teljesítmény alapján a cég a Volvo Pentánál "A" besorolással rendelkezik, amely minden olyan tevékenység elvégzésére feljogosítja, amelyeket a Volvo Penta szerződéses partnerei folytathatnak.

Varga Sándort munkájának elismeréseként 2002 júniusában a kelet-európai piac egyik képviselőjeként meghívták a "Volvo Ocean Race" vitorlás földkerülő verseny kieli befutóünnepségére. Tekintse meg a képeket!

Volvo Penta tranzit  

Kapcsolódó linkek

Volvo Penta
Tohatsu
Brig
Grand Marine
Volvo Ocean Race
Keszthely város honlapja
Balatoni Információs Rendszer

Volvo Penta logo